2016. december 13., kedd

Klikkelős hekkelés?

(szolgálati közlendő)

Úgy tűnik, hogy valami franciaországi szerverről nézettségnövelő módon másfél hónapja folyamatosan hekkelik-klikkelik a blogomat. Valami program periodikusan ide-ide klikkel. Alábbi grafikon mutatja klikkek számát az elmúlt bő egy órában, majd lejjebb az országonkénti bontás.
Olyan, mintha egy gép tartalomtól függetlenül félóránként ide klikkelne 15-ször. Így a havi átlagos 3-4 ezer körüli látogatottságom múlt hónapban 17 ezer fölé ugrott, és ebben a hónapban már majdnem 12 ezernél tart, pedig még csak 13.-a van. De miért jó ez bárkinek is?



4 megjegyzés:

  1. Növekszik a rajongóid száma. :)

    Nem értek hozzá, ezért kérdezem, ez miben zavar téged?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez szerintem nem rajongás, hanem valami médiahekk... Így fogalmam sincs, hogy valójában hányan olvassák a blogot.

      Törlés
  2. Szerintem ez jó hír. Az is lehet hogy számodra jővőre egy irodalmi Nobel díj fog várni. Itt az ideje hogy egy költőnek adják! És azzal a pénzzel még téli autogumit is vehetsz magadnak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az irodalmi Nobel díjhoz inkább svédországi ideklikkelések kellenének. Amúgy ez inkább valami robot lehet, mint valódi olvasó.
      Egyébként a Nobellel negyedmilliárd forintnyi összeg jár, amiből vehetnék akár egy nyári és egy téli autót is. Persze, csak ha marad pénz, miután a lányaimnak megvettem a Nobel díj esetére beígért lovardákat... :)))

      Törlés